Розмарин

за 100 г 15 грн.

Сума: 15 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар

від Наталії Подольської

У дикому вигляді розмарин поширений на узбережжі Середземномор'я. Назва рослини походить від латинського «ros marinus», що в буквальному розумінні означає «морська роса». Така назва була дана через те, що розмарин росте на узбережжі і зрошується морським бризом і краплями морської води. У давньогрецькій міфології рослина нерозривно пов'язано з богинею любові Афродітою, також народженої з морської піни. Стародавні греки наділяли розмарин здатністю зберігати молодість, позбавляти від поганих сновидінь і робити людину щасливою. Свіжий розмарин має набагато більш насиченим і яскравим смаком, які віддають нотками камфори, лимона, евкаліпта і сосни. Рослина добре поєднується з усіма видами м'яса і птиці - бараниною, яловичиною, телятиною, ягнятиною і свининою. Тому розмарин частий інгредієнт м'ясних соусів і маринадів. Його додають до риби, грибів, овочів, страв з сиру, в тісто. Молоді гілочки розмарину застосовують в лікеро-горілчаної та хлібо-пекарной галузях. Розмарин благотворно впливає на роботу травної системи, сприяє виділенню шлункового соку і підвищенню апетиту. Крім того, він підвищує імунітет, відновлює і наповнює організм енергією при стресах і фізичному виснаженні. Летючі речовини, що знаходяться в рослині, здатні вбивати шкідливі мікроорганізми, що знаходяться в повітрі. Причому знищення підлягають до 80% мікробів в приміщенні.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками. Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
від 75 грн.
Йогурт козячий
Йогурт козячий
від Олександра Макухіна

Це натуральний фермерський продукт на основі свіжого козячого молока і високоякісної закваски.
Він володіє густою кремовою текстурою і приємним ніжним смаком. Крім відмінних смакових характеристик, йогурт з козячого молока неймовірно корисний. Він відмінно допомагає боротися з дисбактеріозом і розладами травлення, добре засвоюється організмом, не викликає алергічних реакцій, ідеальний для вагітних і годуючих мам і маленьких дітей, містить безліч корисних компонентів: вітаміни, мінерали, амінокислоти, ферменти і біфідобактерії.
від 35 грн.

Відгуки

Прекрасно