Реблошон

за 100 г 50 грн.

Сума: 50 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар

від Марини Мельник

з французської "reblocher" означає "повторно доїти корову", адже цей сир готується з молока, отриманого з другого видоєння корови. За легендою, селяни у Савойі (містечці, з якого походить цей сир) повинні були платити податок за кількість молока, що давали їх корови. Щоб зменшити цей податок, коров спочатку недодоювали, а потім, коли збиратель податків йшов з села, доїли знову. Так молоко виходило більш жирним, що і робило смак та текстуру цього сиру настільки неповторними. Твердувата рожево-оранжева скоринка з невеликою кількістю плісняви та мяке, навіть тікуче, сирне тіло створюють несподіване поєднання, що точно вам сподобається! У своєму складі сир Реблошон містить велику кількість вітамінів (А, групи В, РР, Е) і мікроелементи калій, кальцій, цинк, мідь, натуральні жири, що впливають на здоров'я і імунітет людини.
Регулярне вживання сиру Реблошон сприяє прискоренню обмінних процесів, підвищення тонусу м'язів, зміцненню кісткової тканини і поліпшення зору.

КБЖУ: 327 ккал / 19,7 / 2,3 / 25,6
Масло ГХІ
Масло ГХІ
Масло ГХІ - це очищене топлене масло, яке використовується для приготування їжі.

Склад: масло вершкове 100%.

Масло ГХІ є джерелом поліненасичених жирів, які необхідні організму для діяльності головного мозку і підтримки імунітету. Масло ГХІ також позитивно впливає на роботу тонкого кишечника і всієї травної системи в цілому.

Масло ГХІ можуть вживати і люди, які мають харчову алергію на молочні продукти. ГХІ отримують методом перетоплювання, суть якого в випаровуванні води і видаленні молочних білків з вершкового масла. При такому методі, молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється. Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження.
від 180 грн.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками. Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
від 75 грн.
Йогурт козячий
Йогурт козячий
від Олександра Макухіна

Це натуральний фермерський продукт на основі свіжого козячого молока і високоякісної закваски.
Він володіє густою кремовою текстурою і приємним ніжним смаком. Крім відмінних смакових характеристик, йогурт з козячого молока неймовірно корисний. Він відмінно допомагає боротися з дисбактеріозом і розладами травлення, добре засвоюється організмом, не викликає алергічних реакцій, ідеальний для вагітних і годуючих мам і маленьких дітей, містить безліч корисних компонентів: вітаміни, мінерали, амінокислоти, ферменти і біфідобактерії.
від 35 грн.

Відгуки

Прекрасно