М'які

Риккота 350 г
Риккота 350 г
від Олени Щербакової

Традиційний італійський сироватковий сир. У кулінарному світі є негласне правило, що виникло завдяки досвіду: «Не викидайте нічого, що вам не потрібно!» Рікотта - класичний приклад. Готують її із сироватки, що залишилася від приготування інших сортів. Звідси і назва сиру ricotta, що означає «вдруге приготований». І хоча, по суті своїй сиром вона зовсім не є, але весь світ називає її саме так. Рикотту часто використовують для приготування різноматних десертів та салатів, намазують на бутерброди та їдять просто так, великою ложкою.

Вага: 350 гр.
Термін придатності: 5 днів

80 грн.
Мушля(Tomme Fleurie)
Мушля(Tomme Fleurie)
від Юрія Бровко


М'який сир по типу брі з цільного коров'ячего молока. Витримки від 14 днів. Чим молодже сир, тим м'ягше структура сиру та смак. Чим більш витрименний сир, тим яскравіший смак та запах скоринки.
Смакує до вина та кави з конфитюрами та медом. Також підходить до смаження на грилі з овочами.

Вага: 200-250 г
Термін зберігання : до 21 днів


55 грн. за 100 г
Лабне від Сніжани Альнікової
Лабне від Сніжани Альнікової
Наш лабне-це ніжний йогуртовий сир. Виготовлений з цільного коров'ячого молока з додаванням ароматних спецій та оливкової олії. Вершковий смак цього сиру так і прагне опинитись на скоринці ароматного свіжого хлібу.
від 95 грн.
Халумі від Олени Щербаковой
Халумі від Олени Щербаковой
Халумі-це саме той сорт сиру, який можна легко підсмажити, на сковороді або на мангалі. Після цього він стає хрустким зовні і дуже м'яким всередині, схожим по консистенції на зефір, тільки знятий з вогню. Скуштуйте, не пошкодуєте.
35 грн. за 100 г