Козячі

Вознесенівський
Вознесенівський
від Олександра Макухіна

Дуже насичений сир зі скоринкою та легкою масляною структурою, 12 місяців витримки у пеплі
75 грн. за 100 г
Альпійський (козячий)
Альпійський (козячий)
від Олександра Макухіна

твердий сир з групи швейцарських сирів, мін. місячної витримки
60 грн. за 100 г
Пармарелло
Пармарелло
від Олександра Макухіна

насичений смак, що досягається завдяки 11 місяцям його витримки
60 грн. за 100 г
Каччота
Каччота
від Олександра Макухіна

італійський столовий сир з пажитником, витримка від 2 до 6 місяців
60 грн. за 100 г
Козячий сир із травами
Козячий сир із травами
50 грн. за 100 г
Валансе
Валансе
від Марини Мельник

класичний французький сир з Луарської долини. Це м'який сир в характерній формі усіченої піраміди, покритої попелом, яка пріпушена шаром білої плісняви ​​Penicillium candidum. В освіті скоринки також бере участь цвіль Geotrichum candidum, яка робить поверхню сиру зморшкуватою. Один сир важить всього 250-300г. Процес дозрівання сиру триває 3-5 тижнів, і за цей час його тіло встигає розм'якшуватися у напрямку від скоринки до центру і навіть стає текучим у дуже зрілих сирів. М'якоть сиру білого кольору щільна і тендітна, має виразний смак козячого молока, легку кислинку і присмак лісового горіха. Колір скоринки може бути різним: від майже чорного, до біло-сірого, іноді з плямами блакитний цвілі. Пахне Валансі печерицями, козячим молоком, сіном і польовими квітами.

КБЖУ: 320 ккал / 24,0 / 24,5 / 0
60 грн. за 100 г
Шевр 250 г
Шевр 250 г
120 грн.