Козячі

Вознесенівський
Вознесенівський
від Олександра Макухіна

Сир з козиного молока, витриманий 6 місяців.
З авторською сумішшю трав. Смакує до кави та вина
 
ваговий товар



70 грн. за 100 г
Альпійський з пажитником
Альпійський з пажитником
від Олександра Макухіна

Сир з козячого молока, швейцарської групи сирів. Витриманий 6-10 місяців.

У кожного альпійського сиру характер неповторний як мінімум настільки, наскільки він неповторний у провадить його сировара.
Навіть молоко в окремих регіонах має свій характерний пряний присмак, який виходить завдяки поживним альпійським травам, а вони ростуть по-різному в кожній місцевості. І вогонь, над яким нагрівають сире молоко, і інтуїція господаря сироварні - все це впливає на нюанси смаку сиру.


65 грн. за 100 г
Качотта з пажитником
Качотта з пажитником
від Олександра Макухіна

Сир з козячого молока, італійської групи сирів. Витриманий 6-12 місяців.

Качотта з пажитником має дуже об'ємний, багатогранний смак, що нагадує смак волоського горіха.
Рекомендуємо подавати з білим вином з фруктовим букетом.


60 грн. за 100 г
Гауда з кропивою
Гауда з кропивою
від Олександра Макухіна

Сир з козячого молока, голландської групи сирів. Витриманий 6-10 місяців.
У сиру дуже ніжний вершковий смак, який з витримкою стає більш щільним, насиченим, гострим; консистенція - тверда, еластична однорідна, з сирними «очками», рівномірно розподіленими по всій масі.


55 грн. за 100 г