Коров'ячі

Голландія
Голландія
50 грн. за 100 г
7 смаків
7 смаків
50 грн. за 100 г
Пармарелло
Пармарелло

52 грн. за 100 г
Горобиновий
Горобиновий

52 грн. за 100 г
Ранковий
Ранковий
50 грн. за 100 г
Альпійський(коров'ячий)
Альпійський(коров'ячий)

52 грн. за 100 г
Лавандовий від Олександра Макухіна, 8 м витримки
Лавандовий від Олександра Макухіна, 8 м витримки
Сир коровячий, лавандовий, 8 місяців витримки
Чудове доповнення до сирної тарілки з білим вином.
Також гарно смакує до кави.

50 грн. за 100 г
Качокавало Парма 6 м від Олександра Макухіна
Качокавало Парма 6 м від Олександра Макухіна
Качокавалло (італ. Caciocavallo) - італійський волокнистий напівтвердий неварений сир категорії pasta filata.
Його назва пов'язана з італійським cacio (сир), а також з практикою підвішування його грушовидних головок для дозрівання на горизонтальні жердини «верхом» - a cavallo: головки пов'язують попарно і перекидають через жердину.

Витримана качоковало смакує до кави та вина.
50 грн. за 100 г