Коров'ячі

Альпійський (коров'ячий)
Альпійський (коров'ячий)
від Олександра Макухіна

твердий сир з групи швейцарських сирів, мінімум місячної витримки
52 грн. за 100 г
Качокавалло Парма
Качокавалло Парма
від Олександра Макухіна

Качокавалло (італ. Caciocavallo) - італійський волокнистий напівтвердий неварений сир категорії pasta filata.
Його назва пов'язана з італійським cacio (сир), а також з практикою підвішування його грушовидних головок для дозрівання на горизонтальні жердини «верхом» - a cavallo: головки пов'язують попарно і перекидають через жердину.

Витримана качоковало смакує до кави та вина.
50 грн. за 100 г
Гауда
Гауда
від Олександра Макухіна

твердий сир голандської групи, плотний, із невеликою кількістю маленьких дирочок, мін. місячної витримки
50 грн. за 100 г
Вознесенівський
Вознесенівський
від Олександр Макухіна

твердий сир голландської групи з козячого або коров'ячого молока з додаванням авторської суміші трав, 11 місяців витримки
52 грн. за 100 г