Коров'ячі

З пажитником
З пажитником
Від Тараса Ложенко

Напівтвердий сир з пажитніком з коров’ячого молока 3 місяці витримки.
Молодий сир, витриманий близько 3 місяців з пажитніком – один з найбільш вдалих наших експериментів. Насіння рослини, яке також називають шамбалою – популярна в індійській кухні спеція, яка насичує страви приємним горіховим присмаком. Сам сир дуже ніжний, та корисний.
Склад: Молоко коров’яче незбиране,сіль кухонна, сичужний фермент,закваска молочнокислих бактерій,пажитник 1%.

Вага: від 200 гр
Термін придатності: не більше30 діб при температурі від 0° до 6°
50 грн. за 100 г
Ранковий
Ранковий
Від Тараса Ложенко

Напівтвердий сир.
Сир «Ранковий», такий сонячний, яскравий, ніжний. Цей сир насправді класичний німецький Тельзітер, та ми вважаємо, що за смаком він ідеально підходить до сніданку та має яскравий жовтий колір, колір сонечка, тому і назвали його «Ранковий». Він такий жовтий, завдяки морквяному бета-каротину, який ми додаємо. Це традиційно для цього рецепту, та робить цей сир більш помітним. Його не переплутаєш з іншими сирами.
Склад: Молоко коров’яче незбиране,сіль кухонна, сичужний фермент,закваска молочнокислих бактерій.

Термін придатності: не більше30 діб при температурі від 0° до 6
50 грн. за 100 г
7 смаків
7 смаків
Від Тараса Ложенко

Тільки цей сир ми можем так назвати. Він унікальний. Змінює свій смак 7 разів.!!! Перший смак буде солонуватий, тільки він торкнеться кінчика вашого язика. Потім відчуєте гостринку, трошки гірчинки. коли розжуєте, відкриється  вершковий смак з горіховою ноткою. Проковтніть і почекайте. Ось він, найцінніший кремовий післясмак. Смакуйте з вином або з кавою.
Склад: Молоко коров’яче незбиране,сіль кухонна, сичужний фермент,закваска молочнокислих бактерій.

Вага: від 200 гр.
Термін придатності: не більше 30 діб при температурі від 0° до 6°
50 грн. за 100 г