Паштет м'ясний з яловичою печінкою

від 100 грн.

  • печінковий 500 г 100 грн.

Сума: 0 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар

від Сніжани та Сергія Свіриденко

Цей паштет виготовлений з обсмаженого м'яса, сала та печінки, подрібнений та зварений в банках в автоклаві. Смакує будь з чим, можна використовувати як начинку для млинців, пиріжків та вареників. В закритій банці зберігається один рік. Варто спробувати.

Склад: печінка яловича, м'ясо яловичини, свиняче сало, часник, цибуля, сіль, чорний перець.
Вага: 500г
Термін зберігання 6 м
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА, 4700г.
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА, 4700г.
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА 2021
Ми подбали про те, щоб ніщо не завадило вам відсвяткувати світлий Великдень і зібрали все необхідне для святкового столу в одній ВЕЛИКОДНІЙ КОРОБЦІ.

До коробки війшли смаколики українських фермерів, а саме ЗІ ВСІЄЇ КРАЇНИ:

1.ПАСКА Великодня від Юлії Четвероус, 500 г
2. Сало духмяне зі спеціями від Сніжани Анікіної, 300 г
3. Шинка куряча від Максима Корнієнка, 200 г
4. Ковбаса домашня куряча від Олега Кушніренка, 300г
5. Сир "Ніжність" від Наталії Шерман, 300г
6. Сир коров’ячий «7 Смаків» витриманий від Тараса Ложенка, 200г
7. Сир м’який «Лабне» від Олександра Макухіна, 300г
8. Пляшка вина від Руслана Лопатка, 0,75л
9. Яйця перепелині копчені від Олексія Головка, 100г
10. Соус кизиловий для м’яса від Лізи Ольшанської, 270 г
11. Масло креветочне від Миколи Колесов, 130г
12. Приправа  овочева  від Ольги Герасимюк, 30г
______________
Повна вага Великодньої коробки 4 700 г
Вартісь 1100 грн

Відправка з 27.04 по 10.05

Не треба ходити по магазинах і ринках, замовляйте Великодню коробку від REVEN LAVKA до вашого столу
1 100 грн.
Масло ГХІ
Масло ГХІ
від Антона Сайбєль

Масло ГХІ - це очищене топлене масло, яке використовується для приготування їжі.

Склад: масло вершкове 100%.

Масло ГХІ є джерелом поліненасичених жирів, які необхідні організму для діяльності головного мозку і підтримки імунітету. Масло ГХІ також позитивно впливає на роботу тонкого кишечника і всієї травної системи в цілому.

Масло ГХІ можуть вживати і люди, які мають харчову алергію на молочні продукти. ГХІ отримують методом перетоплювання, суть якого в випаровуванні води і видаленні молочних білків з вершкового масла. При такому методі, молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється. Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження.
від 150 грн.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

Цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками.
Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
вага:250,330, 500г .
термін зберігання : 6 міс
від 120 грн.

Відгуки

Прекрасно