Овочі

Буряк  солодкий
Буряк солодкий
від REVEN LAVKA

буряк фермерський

Буряк — один із звичних і знайомих нам овочів. Її додають у різні страви. Користь овоча очевидна для багатьох споживачів. Харчова цінність буряків досить низька, тому її включають в дієтичне харчування. У статті піде мова про позитивні властивості овоча, його склад і калорійність.

За складом буряк — один з найбільш корисних овочів, які найчастіше присутні на столах людей. Вона містить вітаміни B, P, PP, C, мікро і макроелементи (залізо, мідь, кобальт, калій), фолієва і пантотенова кислота.

Вага продукт ваговий. Остаточна вага при пакуванні.
1,5 грн. за 100 г
Морква солодка
Морква солодка
від REVEN LAVKA

морква фермерська

Морква на 88% складається з води, містить дуже багато м’якої клітковини та вітамінів. Найбільше в ній бета-каротину і вітаміну А. І як приємний бонус до користі: калорійність моркви доволі низька.
Цей овоч дуже корисний для зору, імунітету, шкіри та репродуктивної системи (завдяки високому вмісту вітамінів). Всього 50 г моркви повністю задовольняють денну потребу організму у вітаміні А та бета-каротині. Проте, ці вітаміни жиророзчинні. Тому овоч обов’язково слід вживати із жирами: рослинною олією, горіхами, йогуртом тощо.

 Скільки калорій в моркві?
Сира морква містить всього 35 ккал на 100 г. Найкраще її готувати на пару або тушкувати і вже в готову страву додавати олію або масло. Таким чином, калорійність цього овочу залишиться невисокою.

Чи можна їсти моркву під час схуднення?

Морква чудово підходить для схуднення, адже в ній дуже високий вміст волокон, які допоможуть відрегулювати травлення та очищувати організм. Хоч енергетична цінність моркви і мінімальна, у ній доволі багато цукрів: приблизно 6.5 г на 100 г. З них половина – це сахароза, яка не є корисним цукром.

Вага: продукт ваговий, точну вагу має при пакуванні.Умови зберігання та строк придатності при t не вище 12 - 20 C не більше 25 дібПродукт не підлягає заморожуванню. 

1,8 грн. за 100 г
Цибуля ріпчаста (ваг)
Цибуля ріпчаста (ваг)
від RevenLavka
1,2 грн. за 100 г
Капуста пекінська (кг)
Капуста пекінська (кг)
від RevenLavka
1,6 грн. за 100 г
БАТАТ фіолетовий
БАТАТ фіолетовий
від Олексія Ковтун

Батат ПЕРПЛ  

Це дин з найкорисніших сортів батату в плані змісту т.зв. антоціанів (антиоксидантів, які зменшують ризик раку і серцевих хвороб, що знижують рівень холестерину, а також зміцнюють імунітет). В ОГ Дінгз Пьорпл утворює досить довгі батоги довжиною до 2,5 м.
У сирому вигляді м'якоть щільна, не солодке. Після приготування вона крохмалиста, розсипчаста, малосладкая. Сорт батата Дінгз Пьорпл відмінно підійде як натуральний барвник при випічці. Можна додавати в картопляне пюре, запікати, використовувати при приготуванні вінегрету.

Вага: продукт ваговий, точну вагу має при пакуванні.
Умови зберігання та строк придатності при t не вище 12 - 20 C не більше 25 діб
Продукт не підлягає заморожуванню. 
11 грн. за 100 г
БАТАТ білий
БАТАТ білий
від Олексія Ковтун

Тайгун 65

Батат, з усім його природним біо-різноманітністю є непримиренним ворогом голоду, лютим захисником здоров'я, що має свою культуру і історію. Солодкий картопля - це КОРІНЬ з величезним поживним і лікарським потенціалом через велику присутності в ньому вітамінів, білків і макро- і мікроелементів.
Ще однією важливою особливістю солодкої картоплі є присутність в ньому вітаміну С, органічної речовини, необхідного для росту і відновлення тканин, а також для загоєння ран і підтримки хрящів, кісток і зубів. Також важливо підкреслити присутність калію. Так само батат багатий вмістом значної кількість заліза, крохмалю, натрію і фолієвої кислоти. Саме наявність останньої робить цю рослину рекомендованим для жінок в період вагітності, якщо вони не вживають таблетки з добавками фолієвої кислоти. Батат з оранжевою м'якоттю багатий вітамінами А і С, а також калієм і залізом: «Ключ до зниження ризику розвитку раку шлунка і захворювань печінки».

Вага: продукт ваговий. Остаточная вага при пакуванні
Умови зберігання та строк придатності при t не вище 20С не більше 25 діб
Продукт не підлягає заморожуванню. 
105 грн. за 100 г
БАТАТ білий
БАТАТ білий
від Олексія Ковтун

Вінницький

Батат, з усім його природним біо-різноманітністю є непримиренним ворогом голоду, лютим захисником здоров'я, що має свою культуру і історію. Солодкий картопля - це КОРІНЬ з величезним поживним і лікарським потенціалом через велику присутності в ньому вітамінів, білків і макро- і мікроелементів.Ще однією важливою особливістю солодкої картоплі є присутність в ньому вітаміну С, органічної речовини, необхідного для росту і відновлення тканин, а також для загоєння ран і підтримки хрящів, кісток і зубів. Також важливо підкреслити присутність калію. Так само батат багатий вмістом значної кількість заліза, крохмалю, натрію і фолієвої кислоти. Саме наявність останньої робить цю рослину рекомендованим для жінок в період вагітності, якщо вони не вживають таблетки з добавками фолієвої кислоти. Батат з оранжевою м'якоттю багатий вітамінами А і С, а також калієм і залізом: «Ключ до зниження ризику розвитку раку шлунка і захворювань печінки».

Вага: продукт ваговий. Остаточная вага при пакуванні
Умови зберігання та строк придатності при t не вище 20С не більше 25 дібПродукт не підлягає заморожуванню. 

11 грн. за 100 г
БАТАТ оранжевий
БАТАТ оранжевий
11 грн. за 100 г
Пастернак
Пастернак
7 грн. за 100 г