Сиров'ялені вироби

АКЦІЯ!!!  - 10% на Ковбаса Часникова
АКЦІЯ!!! - 10% на Ковбаса Часникова
Від Сніжани Альнікової

Часник належить до числа прадавніх культур, його вік досягає п'яти тисяч років. Рослину називають королем усіх прянощів, а в деяких культурах "пахучою трояндою" і традиційно використовують в м'ясних виробах. Ми з'єднали цю пахучу рослину з рядом спецій та отримали найсмачнішу ковбасу, яка буде незамінним гостем на вашому столі.
Склад: м'ясо свинини першого ґатунку, сало свиняче хребтове, часник, сушена цибуля, чорний перець цілий, кмин.

Вага: приблизно 200-300 г.
40 грн. за 100 г
Балик Парманелло
Балик Парманелло
Від Сніжани Альніковой

Ніжна баликова частина маринується в суміші спецій протягом двох тижнів, після чого в'ялитися в особливих умовах в камері визрівання, загорнутий в колагенову плівку впродовж 1,5 місяців. В процесі визрівання (ферментації) наростає шляхетна цвіль, яка передає продукту неперевершений смак. Завдяки своїй ніжності, це м'ясо стало найулюбленішим делікатесом дітлахів. Хрусткий багет з тоненьким шаром вершкового натурального масла та трьома скибочками тонко нарізаного балика, нікого не залишить байдужим.
Склад: м'ясо свинини - баликова частина, чорний перець мелений, часник, сушена цибуля, цукор.

Вага: приблизно 200-300 гр.
75 грн. за 100 г
Ковбаса Махан
Ковбаса Махан
Від Сніжани Альнікової

Кінська традиційна сиров'ялена ковбаса в натуральній оболонці.
Відрізняється делікатним смаком, який визначає конина, твердої пружною структурою і в той же час приємно тане в роті.
Склад: конина, чорний перець, часник, коньяк.

Вага: приблизно 400 г
Термін придатності: 6 міс.
65 грн. за 100 г