Сиров'ялені вироби

Ковбаса сиров'ялена пальцьопхана
Ковбаса сиров'ялена пальцьопхана
То є саме така ковбаса, яку давним-давно робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, від яких наші куми перейняли ремесло. У цій трохи покрученій ковбасці немає нічого, окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю чи дірка, що може утворитися від процесу осушення. Сухий білий наліт на паличках ковбаски – ознака витриманості і натурального походження. Це пеніцилінова їстівна цвіль, відома своїми антибактеріальними властивостями.
Склад: М’ясна сировина (свинина знежилована нежирна вищого ґатунку, напівжирна, жирна); сіль нітритна; цукор; перець чорний; перець духмяний; лавровий лист; коріандр.
від 80 грн. за 100 г
Ковбаса Салямі поліська
Ковбаса Салямі поліська
80 грн. за 100 г