М'ясні консерви та паштети

Паштет м'ясний з яловичою печінкою
Паштет м'ясний з яловичою печінкою
від Сніжани та Сергія Свіриденко

Цей паштет виготовлений з обсмаженого м'яса, сала та печінки, подрібнений та зварений в банках в автоклаві. Смакує будь з чим, можна використовувати як начинку для млинців, пиріжків та вареників. В закритій банці зберігається один рік. Варто спробувати.

Склад: печінка яловича, м'ясо яловичини, свиняче сало, часник, цибуля, сіль, чорний перець.
Вага: 500г
Термін зберігання 6 м
від 100 грн.
Паштет з м'яса перепелу 180 г
Паштет з м'яса перепелу 180 г
від Семиволос Ольги
 
Вся продукція без антибіотиків і консервантів - тільки чистий продукт!
Використовуються тільки натуральні корми і вільний випас птиці.
Склад:м'ясо перепела, печінка, масло вершкове, морква, цибуля, сіль морська, олія соняшникова рафінована, коріандр мелений, мускатний горіх мелений.

Вага: 200 гр
Термін зберігання:  21 день
від 135 грн.