Ковбаси, м'ясні делікатеси та паштети

Бекон сиров'ялений
Бекон сиров'ялений
від Сніжани та Сергія Свириденко


М'ясо свинини - беконна частина, коріандр, часник, чебрець, чорний перець, кмин, цукор, сіль.
 
Добре виготовлений свинячий бекон маринується не менше 10 діб, після чого в'ялитися в спеціальній камері. Має м'який смак та неповторний аромат з легким присмаком хамону. Під час зберігання може з'являтися біла цвіль, яка не є шкідливою для організму. Добре смакує з будь-яким напоєм, а для гарніру краще за все обрати картоплю.

Зберігати в холодильнику не більше неділі. Та хіба можна таке зберігати? Беріть до столу та звіть кума)
30 грн. за 100 г
Сало духм'яне
Сало духм'яне

20 грн. за 100 г
Сало по-угорськи
Сало по-угорськи

20 грн. за 100 г
Сало прованське
Сало прованське

20 грн. за 100 г
Ребра свинячі копчені
Ребра свинячі копчені

30 грн. за 100 г