Урбеч

від 65 грн.

  • з кокосу 500 г 200 грн.

  • з кокосу 200 г 145 грн.

  • з кунжуту 200 г 70 грн.

  • з арахісу 200 г 65 грн.

  • з фундука 100 г 95 грн.

  • з фундука 200 г 185 грн.

  • з кешью 100 г 100 грн.

  • з мигдалю 200 г 165 грн.

  • з гарбуза 200 г 90 грн.

  • з волоського горіху 200 г 90 грн.

  • з абрикосу 200 г 90 грн.

  • з кешью 200 г 190 грн.

  • з мигдалю 100 г 90 грн.

  • з фундука+какао 100 г 100 грн.

  • згущене кокосове молоко 200 г 160 грн.

  • з фундука+какао 200 г 170 грн.

  • згущене кокосове молоко 100 г 100 грн.

  • з арахісу 500 г 140 грн.

Сума: 45 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар

від Половой Вікторії

Густа тягуча масляниста маса, що отримується з розтертого підсмаженого або просто висушеного насіння льонуконопельсоняшникугарбузуабрикосових кісточок або горіхів.

Урбеч використовується не тільки як ласощі, але і як поживна і тонізуючий засіб. Хліб з урбечем і водою дозволяє швидко відновити сили і легко переносити високі фізичні навантаження.
Масло ГХІ
Масло ГХІ
Масло ГХІ - це очищене топлене масло, яке використовується для приготування їжі.

Склад: масло вершкове 100%.

Масло ГХІ є джерелом поліненасичених жирів, які необхідні організму для діяльності головного мозку і підтримки імунітету. Масло ГХІ також позитивно впливає на роботу тонкого кишечника і всієї травної системи в цілому.

Масло ГХІ можуть вживати і люди, які мають харчову алергію на молочні продукти. ГХІ отримують методом перетоплювання, суть якого в випаровуванні води і видаленні молочних білків з вершкового масла. При такому методі, молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється. Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження.
від 180 грн.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками. Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
від 75 грн.
Йогурт козячий
Йогурт козячий
від Олександра Макухіна

Це натуральний фермерський продукт на основі свіжого козячого молока і високоякісної закваски.
Він володіє густою кремовою текстурою і приємним ніжним смаком. Крім відмінних смакових характеристик, йогурт з козячого молока неймовірно корисний. Він відмінно допомагає боротися з дисбактеріозом і розладами травлення, добре засвоюється організмом, не викликає алергічних реакцій, ідеальний для вагітних і годуючих мам і маленьких дітей, містить безліч корисних компонентів: вітаміни, мінерали, амінокислоти, ферменти і біфідобактерії.
від 35 грн.

Відгуки

Прекрасно