SUPERFOOD

від 35 грн.

  • Спіруліна 90 г 120 грн.

  • Спіруліна 130 г 170 грн.

  • Кокосове молоко сухе 180 г 75 грн.

  • Кокосове молоко сухе 110 г 55 грн.

  • Баобаб порошок 70 г 160 грн.

  • Ламінарія 130 г 75 грн.

  • Псилліум 90 г 80 грн.

  • Соєве молоко сухе 100 г 50 грн.

  • Лукума порошок 60 г 105 грн.

  • Гуарана 50 г 80 грн.

  • Асаї 50 г 160 грн.

  • Морінга 50 г 85 грн.

  • Мака 50 г 100 грн.

  • Кіноа біла 520 г 110 грн.

  • Кокосовий цукор 225 г 125 грн.

  • Соєве молоко сухе 150 г 65 грн.

  • Ягоди Годжі 40 г 35 грн.

  • Ламінарія 180 г 100 грн.

  • Кокосове молоко сухе 520 г 180 грн.

  • Ягоди Годжі 90 г 70 грн.

  • Ягоди Годжі 130 г 100 грн.

  • Кокосовий цукор 520 г 260 грн.

  • Псилліум 130 г 105 грн.

  • Гуарана 90 г 145 грн.

  • Мака 90 г 185 грн.

  • Асаї 90 г 300 грн.

  • Морінга 90 г 140 грн.

  • Хлорела таблетки 130 г 230 грн.

  • Хлорела таблетки 190 г 335 грн.

  • Кіноа біла 900 г 185 грн.

  • Лукума 120 г 210 грн.

  • Баобаб порошок 110 г 235 грн.

  • Матча преміум 80 г 160 грн.

  • Тапіока 840 г 140 грн.

  • Голуба агава сироп 380 мл 210 грн.

  • Фінік сироп 380 мл 210 грн.

Сума: 0 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар


Масло ГХІ
Масло ГХІ
Масло ГХІ - це очищене топлене масло, яке використовується для приготування їжі.

Склад: масло вершкове 100%.

Масло ГХІ є джерелом поліненасичених жирів, які необхідні організму для діяльності головного мозку і підтримки імунітету. Масло ГХІ також позитивно впливає на роботу тонкого кишечника і всієї травної системи в цілому.

Масло ГХІ можуть вживати і люди, які мають харчову алергію на молочні продукти. ГХІ отримують методом перетоплювання, суть якого в випаровуванні води і видаленні молочних білків з вершкового масла. При такому методі, молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється. Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження.
від 180 грн.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками. Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
від 75 грн.
Йогурт козячий
Йогурт козячий
від Олександра Макухіна

Це натуральний фермерський продукт на основі свіжого козячого молока і високоякісної закваски.
Він володіє густою кремовою текстурою і приємним ніжним смаком. Крім відмінних смакових характеристик, йогурт з козячого молока неймовірно корисний. Він відмінно допомагає боротися з дисбактеріозом і розладами травлення, добре засвоюється організмом, не викликає алергічних реакцій, ідеальний для вагітних і годуючих мам і маленьких дітей, містить безліч корисних компонентів: вітаміни, мінерали, амінокислоти, ферменти і біфідобактерії.
від 35 грн.

Відгуки

Прекрасно