Крупи

Насіння Чіа 500 г
Насіння Чіа 500 г
Насіння чіа все більше набуває популярності серед прихильників здорового харчування. Його додають під час приготування сніданків, десертів та навіть під час випікання. До речі, вміст клітковини складає 40% від ваги насіння, тому його вважають одним із головних джерел клітковини. Саме завдяки високому вмісту розчинної клітковини чіа при взаємодії з водою стає гелеподібними. Окрім цього, насіння чіа – це джерело цинку, вітамінів групи В (В1, В2, В3) та калію.
100 грн.
Нут великий 500 г
Нут великий 500 г
Нут є екологічно чистим продуктом, оскільки в ньому не накопичуються нітрати, токсини та інші шкідливі речовини. Заперечувати користь цієї рослини неможливо, так як в зернах міститься приблизно 80 важливих для організму речовин.
50 грн.
Манка рисова, 1 кг
Манка рисова, 1 кг
Купуючи рисову манку, ви піклуєтеся про своє здоров'я і про здоров'я ваших близьких. Крупа ідеально підходить для легкого сніданку. Якщо ви не хочете або не можете вживати пшеничну манку, то купіть рисову і готуйте тарілку коханої теплою каші буквально за 5 хвилин. Можна робити чудові корисні десерти, додати в кашу ягоди, кокосове молоко, кленовий сироп, мед або інші солодощі. Не містить глютен.

Вага: 1 кг.
Термін придатності: 6 міс
від 50 грн.
Маш 500 г
Маш 500 г
 Маш - дуже корисний продукт, при регулярному вживанні якого підвищується імунітет, нормалізується тиск. У бобах мунг великий вміст рослинного білка, що робить продукт не тільки корисним, але і поживним. Поліненасичені жири в їх складі позитивно впливають на обмін речовин і роботу серцево-судинної системи. Вони також містять кальцій - необхідний для здоров'я зубів і кісток елемент.
Вітаміни: С, Е, К, вітаміни групи В
Макро- та мікроелементи: калій, кальцій, магній, марганець, натрій, фосфор, цинк.
Зерна додають в каші, салати і перші страви. Маш ідеально поєднується з м'ясом, овочами і зеленню.Ці бобові не замочують перед приготуванням, вони готуються приблизно 30-40 хвилин.

Вага: 500 г
Термін придатності: 12 міс
50 грн.
Сочевиця зелена 500 г
Сочевиця зелена 500 г
 Сочевиця - це унікальний продукт з сімейства бобових культур.  Аромат вареної сочевиці насичений і пікантний, приємний смак. Зелена сочевиця відмінно поєднується з овочами в других стравах, не розварюється. Для того, щоб зерна швидше зварилися, їх краще замочити у воді.
35 грн.
Сочевиця червона 500 г
Сочевиця червона 500 г
Список мікроелементів, що містяться в цій культурі величезний. Серед них є кальцій, калій, фосфор, залізо, марганець, мідь, бор, йод і цинк. Завдяки цьому червона органічна сочевиця може стати прекрасною заміною м'ясу, хліба і іншим калорійним продуктам. Сочевиця була вирощена без використання хімікатів і пестицидів, тому її смак такий насичений і чистий.

Вага: 500 г
Термін придатності: 12 міс.
45 грн.
Льон золотий 500 г
Льон золотий 500 г
Найбільш легкий метод ввести продукт у свій раціон – додавати його в салати, каші або випічку. Перед вживанням зерна краще подрібнити. Кулінари використовують насіння льону при випіканні хліба, приготуванні мюслів, йогуртів і смузи і інших блюд. Відвар з насіння льону має в'яжучі властивості, хазяйки його використовують для загущення супів, соусів і сиропів.

Вага: 500 г
Термін придатності: 12 міс
40 грн.
Кіноа 500 г
Кіноа 500 г
Як і гречка, кіноа є не злаком, а насінням квітки - тому вона не містить в складі глютен. Унікальний смак і розсипчаста текстура дозволяє готувати з кіноа безліч смачних страв - як варити кашу, так і використовувати її в салатах або гарнірах до овочевих страв.

Вага: 500 г
Термін придатності: 12 міс
120 грн.
Кунжут 250 г
Кунжут 250 г
Його часто використовують для заправки салатів або прикрашають посипаючи ним хліб, випічку, десерти, також смажать разом з овочами, додають в м'ясо, для того щоб прибрати можливі шкідливі властивості. Особливо смачним є злегка підсмажений кунжут - він тоді маслянистий, з горіховим присмаком.

Вага: 250 г.
Термін придатності: 12 міс
 
40 грн.
Рис червоний нешліфований 500 г
Рис червоний нешліфований 500 г
Вся користь червоного рису криється в його багатющому складі, який вже давно був помічений і використаний східними лікарями. Продукт не дарма вважається елітним, в ньому зібрано унікальний комплекс цінних для організму речовин: незамінні амінокислоти, мікроелементи: фосфор, йод; залізо, магній, калій, кальцій і ін ., вітаміни гр. В., крохмаль, рослинні волокна. Рис не піддається шліфуванню, тому у нього практично повністю зберігається червоно-бура оболонка, яка містить найцінніші речовини. Страви зі злаку легко готуються, насичені злегка хлібним, горіховим ароматом і приємним смаком.

Вага: 500 г
Термін придатності: 12 міс.
55 грн.
Манка кукурудзяна 450 г
Манка кукурудзяна 450 г
Смачно і швидко! Підходить для самих маленьких гурманів. Добірна сировина гарантує відсутність глютену. Кукурудзяну манку можна використовувати для приготування безглютенового крему, суфле, запіканки.
Склад: крупа кукурудзяна.

Вага: 450 г.
Термін придатності: 12 міс.
40 грн.
Насіння чіа 250 г
Насіння чіа 250 г
80 грн.