В'ялена слива (ТМ Targoni)

від 75 грн.

  • Чьотка сливка копчена 190 мл 85 грн.

  • Чьотка сливка 190 мл 75 грн.

Сума: 70 грн.
Будь ласка, зв’яжіться з нами й ми допоможемо знайти товар для вас

+380984168883
reven.lavka@gmail.com

Про товар

Вона-в'ялена слива! Солодко-кисла (а комусь і кисло-солодка) м'якоть сливи, насичена ароматом і смаком прянощів та оливкової олії. Як же це смачно! 
ТМ Targoni пропонує в'ялені сливи власного виробництва виготовлені за спеціально розробленою авторською рецептурою. Весь процес виробництва: сушіння, зберігання, переробка робиться самостійно, тому контроль якості продукції здійснюється на всіх етапах. Продукт є крафтового, кожна баночка слив виготовляється вручну.

Термін зберігання: 180 діб, при температурі від +2 до +25 С

Щоб чьотка сливка стала бомбічною, ми трохи підкоптили її на вільховій щепі! І це капець, як смачно! До чого пасуватиме? Додайте до м’яса чи гарнира, додайте до салату чи до канапки, з сиром буде цікаво. А можно й просто ложкою! Усюди буде смачно та чьотінько.
Склад: в’ялена слива холодно копчена, сиродавлена соняшникова олія, часник, прованські трави, оптично сортована кам’яна сіль.

Обьем: 190 мл, скляна баночка.
Термін зберігання: 1 рік, при температурі не вище +25С. Після відкриття зберігати у холодильнику.
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА, 4700г.
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА, 4700г.
ВЕЛИКОДНЯ КОРОБКА 2021
Ми подбали про те, щоб ніщо не завадило вам відсвяткувати світлий Великдень і зібрали все необхідне для святкового столу в одній ВЕЛИКОДНІЙ КОРОБЦІ.

До коробки війшли смаколики українських фермерів, а саме ЗІ ВСІЄЇ КРАЇНИ:

1.ПАСКА Великодня від Юлії Четвероус, 500 г
2. Сало духмяне зі спеціями від Сніжани Анікіної, 300 г
3. Шинка куряча від Максима Корнієнка, 200 г
4. Ковбаса домашня куряча від Олега Кушніренка, 300г
5. Сир "Ніжність" від Наталії Шерман, 300г
6. Сир коров’ячий «7 Смаків» витриманий від Тараса Ложенка, 200г
7. Сир м’який «Лабне» від Олександра Макухіна, 300г
8. Пляшка вина від Руслана Лопатка, 0,75л
9. Яйця перепелині копчені від Олексія Головка, 100г
10. Соус кизиловий для м’яса від Лізи Ольшанської, 270 г
11. Масло креветочне від Миколи Колесов, 130г
12. Приправа  овочева  від Ольги Герасимюк, 30г
______________
Повна вага Великодньої коробки 4 700 г
Вартісь 1100 грн

Відправка з 27.04 по 10.05

Не треба ходити по магазинах і ринках, замовляйте Великодню коробку від REVEN LAVKA до вашого столу
1 100 грн.
Масло ГХІ
Масло ГХІ
від Антона Сайбєль

Масло ГХІ - це очищене топлене масло, яке використовується для приготування їжі.

Склад: масло вершкове 100%.

Масло ГХІ є джерелом поліненасичених жирів, які необхідні організму для діяльності головного мозку і підтримки імунітету. Масло ГХІ також позитивно впливає на роботу тонкого кишечника і всієї травної системи в цілому.

Масло ГХІ можуть вживати і люди, які мають харчову алергію на молочні продукти. ГХІ отримують методом перетоплювання, суть якого в випаровуванні води і видаленні молочних білків з вершкового масла. При такому методі, молочний білок казеїн - один з найвідоміших алергенів - практично повністю видаляється. Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження.
від 150 грн.
Лабне козячий
Лабне козячий
від Олександра Макухіна

Цей рецепт прийшов до нас з Ближнього Сходу, з сонячної Туреччини. Маленьки пухкі кульки з йогурту із сичужним ферментом зазвичай обвалюють у спеціях та заливають свіжою оливковою олією. Їх зазвичай їдять із хлібом, крекерами або середньоазіатськими коржиками.
Деякі полюбляють додавати його у супи та деякі інші страви. За смаком він ніжний та вишуканий, з м'якою сирно-кремовою структурою.

КБЖУ: 126,96 Ккал / 6,8 / 9,0 / 9,0
вага:250,330, 500г .
термін зберігання : 6 міс
від 120 грн.

Відгуки

Прекрасно