Консервація та соління

В'ялена слива (ТМ Targoni)
В'ялена слива (ТМ Targoni)
Вона-в'ялена слива! Солодко-кисла (а комусь і кисло-солодка) м'якоть сливи, насичена ароматом і смаком прянощів та оливкової олії. Як же це смачно! 
ТМ Targoni пропонує в'ялені сливи власного виробництва виготовлені за спеціально розробленою авторською рецептурою. Весь процес виробництва: сушіння, зберігання, переробка робиться самостійно, тому контроль якості продукції здійснюється на всіх етапах. Продукт є крафтового, кожна баночка слив виготовляється вручну.

Термін зберігання: 180 діб, при температурі від +2 до +25 С

Щоб чьотка сливка стала бомбічною, ми трохи підкоптили її на вільховій щепі! І це капець, як смачно! До чого пасуватиме? Додайте до м’яса чи гарнира, додайте до салату чи до канапки, з сиром буде цікаво. А можно й просто ложкою! Усюди буде смачно та чьотінько.
Склад: в’ялена слива холодно копчена, сиродавлена соняшникова олія, часник, прованські трави, оптично сортована кам’яна сіль.

Обьем: 190 мл, скляна баночка.
Термін зберігання: 1 рік, при температурі не вище +25С. Після відкриття зберігати у холодильнику.
від 75 грн.
Перець маринований
Перець маринований
Від Tarraba

Коли тільки но дивишся на ці бразильські перчики вже виникають чудові емоції! Коли починаєшь їх хрумати – хочеться танцювати!
До чого пасуватиме? А ось практично до усього! Як сідаєте до столу, то й покладіть собі та рідним декілько перчинок тай хрумайте на здоров’я! Хоча декількома перчиками діло не обійдеться!
Склад: перці Бікіньйо жовтий (слабогострий) та червоний (гострий), орегано, лаврове листя, яблучний оцет, цукор, оптично сортована кам’яна сіль

Об’єм: 250 мл, скляна баночка.
Строк придатності: 12 місяців, при температурі зберігання до +20С. Після відкриття зберігати у холодильнику.

від 80 грн.